Dinsdag 8 maart Monte Gordo
09 Maart 2011 | Portugal, Monte Gordo
09 Maart 2011 - 10:42
De Zeeuwkes:
GEFELICITEERD!!
Heeft hier ook de nodige stress en nog meer buikpijn opgeleverd bij jullie zoon..geniet nog maar verder! groetjes -
09 Maart 2011 - 13:01
Hammy:
Fijn dat alles nu rond is, hoeven jullie je daar niet meer druk om te maken. Geniet verder van jullie reis, nu nog niet aan het verhuizen denken. Gr Jan en Hammy -
09 Maart 2011 - 15:11
Lucas En Geke:
Dat is geweldig nieuws,zijn we toch niet voor niets wezen kijken in Exloo,heeft ons anders wel een bekeuring opgeleverd,bedrag viel nog mee.
Nu dus weer in rustiger vaarwater en weer lekker genieten.
Gr van hier. -
09 Maart 2011 - 19:20
Alie O:
gefeliciteerd! een hele zorg minder denk ik. -
09 Maart 2011 - 22:42
Jenny En Piet:
Proficiat.
Dus de zon is toch weer gaan schijnen. Geniet verder van jullie reis en dan op naar Drente.
Groeten uit Goes -
11 Maart 2011 - 13:54
Marian:
He He, eindelijk alles goed geregeld. Nu kun je maar verders goed van de resterende tijd van de vakantie genieten. Hier alles goed, zonnig maar wel een fris windje. Vorige week naar tuin idee in s,Hertogenbosch geweest en een leuk ideetje opgedaam voot bloemen gecrieerd in mooie takken. Dus bedankt voor de 2 takken die ik van de perenboom heb mogen nemen.
Nu ik zou zeggen geen gestres meer geniet van de vakantie en tot mails, groeten dikke kus,marian