Zondag en maandag 10 en 11 april Mina de sao domin
Door: harrie en nies
11 April 2011 | Portugal, Lissabon
Maandag (vandaag) is de laatste dag op deze mooie plaats. We gaan dan weer verder noord waarts. 12/4 Castelo da Vide. 13/4 Palencia (spanje) 14/4 Capbreton 17/4 Vivonne 18/4 Brezolles 19/4 Doullens We bellen dan naar de camperzaak om te horen of zij op donderdag enige gebreken van de lijst kunnen verhelpen. Zo ja dan zijn we op 20/4 in Rekem (belgie) 21/4 Stein (camperbeurt) Bij mooi weer blijven we nog het weekend in Limburg, anders rijden we die dag naar huis. Indien de camperbeurt niet kan plaatsvinden op Donderdag dan rijden we van Doullens naar huis. Ik verwacht dat we na vandaag niet meer op internet komen.
12 April 2011 - 16:27
Marian:
Nu nog de laatste weekjes voor jullie en dan is het voorlopig weer gedaan.
Vandaag was het bij ons ook wel iets kouder, kon je gisteren nog bij wijze van half in
je blootje, had je vandaag weer een winterjasje nodig. Maar het gaat verders in de week ook weer fijn weer worden, dus wij boffen ook.
Zie er weer naar uit dat jullie thuis komen, maar geniet nog van jullie laatste weekjes probeer nog uit te rusten voor de grote verhuizing er weer aan ziet te komen.
Doe jullie de groeten en tot kijk