Ameixial 5/1 2013
05 Januari 2013 | Portugal, Loulé
06 Januari 2013 - 12:10
Marian:
Hallo Harrie en Nies,
Alles goed daar en nog steeds naar je zin. Ondanks je bij de vorige staanplaats het niet zo leuk vond met mensen die eigen plekjes vorderen.
Hier zijn we weer een paar dagen weer voorbij aan het nieuwe jaar. Hier alles goed. Wat het weer betreft hier is het momenteel zonnig en over het algemeen is het nog zeer zacht weer voor de winter.Nog even en mijn garanium gaat nog bloeien. Zitter weer nieuwe knoppen aan.
Of de winter hier nog komt is nog maar de vraag wanneer.
Gisteren met vrienden naar etenstijd in Tilburg geweest, Een aanrader. Buffet maar de voorgerechten warm en vis of vlees wordt ter plekke bereidt.
Verders was er echt van alles te eten.
Gr.uit zevenbergen
09 Januari 2013 - 14:18
Hammy:
Hoi,
Nog even een klein berichtje van ons,komend weekend gaan we naar Egmond aan zee, Jacelyn doet daar de halve marathon. Ze heeft het goed naar haar zin gehad in Albufeira.165 km ongeveer gelopen.
Moeder is een paar dagen niet lekker geweest, maar het gaat nu weer aardig goed met haar.
Ik denk meer dat het haar maag/darmklachten zijn waar ze wel eens last van heeft.
Geniet van jullie nieuwe stekje, we brengen wel verslag uit als we weer thuis zijn.
Ik denk dat we handschoenen en muts mee moeten nemen, want het wordt hier weer kouder.
Veel liefs van Jan en Hammy -
09 Januari 2013 - 14:20
Hammy:
Foutje, het was Montegordo, jullie waren in Albufeira. -
09 Januari 2013 - 16:19
Anita:
Hoi ,Nies en Harrie
Nu even een leuk nieuwtje van ons Elwin en Nelly hebben een tweede zoon, naam is Finn Liam alles goed met zoon en moeder.
Jullie maar weer genieten van alles ,bij ons komt de kou eraan
Ps wij lezen jullie belevenissen altijd.liefs Albert /Anita