Pedras del Rei 17 t/m 20 januari 2013
21 Januari 2013 | Portugal, Pedras d'el Rei
We hebben al eerder op Pedras del Rei gestaan. Het is een gebied met schorren, kwelders, duinen en zee op loopafstand. We hebben verschillende wandelingen gemaakt. Zo zagen we de oudste olijfboom van Portugal, aldus de plaquette. Ook hebben we mooie schelpen gevonden. Deze 4 dagen waren duidelijk minder als voorheen. Bewolkt, soms een miezer regen en wind tot zelfs storm.Zondag was het de verjaardag van Moeder, daar zouden we toch wel graag bij willen zijn, maar helaas. We hebben wel telefonisch contact gehad. Vanaf maandag zou het weer beter worden. We vertrekken maandag.
21 Januari 2013 - 20:21
Hammy:
Hoi Harrie en Nies,
Gisteren de 85e verjaardag van Moeder gevierd in de gemeenschappelijke ruimte van de Schutsborg.
Het was gezellig,wel jammer dat niet iedereen er bij kon zijn. Moeder zei wel gelijk dat Nies al vroeg had gebeld. Ze heeft niet alles goed kunnen verstaan volgens mij.
Ma is weer flink verwend, was blij met alle cadeau,s, zoals een nieuw rummikubspel/nachthemd/bloemen/trui/ hoeslaken enz. Natuurlijk ook namens jullie gegeven. Verder gaat het wel aardig goed met haar op dit moment..
Er ligt hier behoorlijk wat sneeuw,maar dat zullen jullie wel al gehoord hebben.
ECHT WINTER !!
Hartelijke groet, Jan en Hammy
21 Januari 2013 - 21:32
De Zeeuwkes:
Hoi Pa en Ma
Hier een klein berichtje uit Smerdiek.
Het gaat klein beetje beter met de peesontsteking van Mile.
Wat een toestand weer...raar dat een mens zo blij kan zijn met een peesontsteking..zagen hem alweer in t ziekenhuis liggen met een gipsenpoot...Dat kunnen we nu echt NIET gebruiken..veel te druk met uitzoeken en doen vd zaak..
Verder alles ok hier..Vonden het wel heeeeeel jammer dat we niet naar oma konden...Maar goed...de sneeuw en Emile's voet gooide roet in t eten...In t donker terug rijden zo'n eind in de sneeuw gaat Yvonne ook neit lukken..Verstandige keuze denken wij. Gaan zeker binnenkort xtje naar oma, al dan wel of niet met Erik, ELs en Mika..
Heel veel plezier nog daar!
Groetjes uit het koude witte zeeland! ( plaatjes kunnen jullie op facebook zien he)
liefs!! Emile, Yvonne en al het vee! ( inclusief krolse Saartje pfffffffff ahum, kleine poesjes worden groot) -
21 Januari 2013 - 22:33
Lukas En Geke:
Heb aan de vorige berichten weinig toe te voegen,het is winter hier,hebben jullie al wel begrepen.
Liefs Lucas en Geke.