Quarteira 24/1 2013
24 Januari 2013 | Portugal, Quarteira
Vandaag was de wekelijkse zigeunermarkt op de camperplaats. We konden en mogen dan op de parkeerplaats ernaast staan. We hebben nog over de zigeunermarkt gelopen. Om 17.00 uur was de camperplaats weer beschikbaar. Wij zijn van plan om hier een aantal dagen te blijven. Deze dag weer zon en pas halverwege de middag bewolking.
25 Januari 2013 - 14:19
Marian:
Hallo
Jammer dat het weer een beetje minder is. Hier is het lekker koud met zon en in de sneeuw is het heerlijk wandelen (elke dag wel)
In de zon kan je zelf in mijn voortuin zitten, mijn garage voelt door de zon als hij schijnt helemaal warm . Zelfs zonder jas het lijkt dan wel een verwarming.
Van het weekend valt de dooi in en dan wie weet wat warmer.
Verders niet veel gebeurt. Werkplek op de p.g. is gezellig.
groet, marian
25 Januari 2013 - 15:06
Huug En Wil:
Weggestormd in Sagres, weggeregend in Caldas de Monchique, Lang leve Portugal. Zou het in Marokko soms beter weer zijn?
In Sagres moesten we tegen de wind in hangen, anders werden we het binnenland ingeblazen. 's Nachts liggen shaken in de camper. De woeste golven op de klippen in Carrapateira waren indrukwekkend. Staan nu in Caldas de Monchique, mooie omgeving, bar slecht weer.
Zakken morgen weer naar de kust af, nog een paar dagen van het mooie weer genieten voor we definitief naar het noorden vertrekken,
Groet, Huug en Wil