Silves 7 februari 2013
08 Februari 2013 | Portugal, Silves
11 Februari 2013 - 10:26
ELS:
Hallo,
Werd vanochtend weer wakker en ja hoor weer wit buiten.....
Ik ben het wel zat die sneeuw en vele met mij denk ik.
Wij zijn gisteren geslaagd voor een nieuwe bank. Hoekbank in het antraciet. Ben er heel blij mee.
We moeten ongeveer 4 tot 6 weken wachten erop maar dat gaat weer snel genoeg.
Ik moet vanmiddag werken dus kon lekker een beetje uitslapen. Erik moest weer vroeg uit de veren voor het werk en gaat vanmiddag bij Emile en Yvonne het klussen afmaken.
Voor de rest wel zn gangetje. Ik ben wel weer helemaal hersteld gelukkig alleen nog een droge huid maar daar is simpel wat aan te doen.
De groetjes van ons -
11 Februari 2013 - 11:56
Marian:
Hallo
Gisteren werd ik weer wakker met een sneeuwzicht. Op de weg was het goed te doen, naar de Makro geweest en nog een koopje binnengehaald. een winterjas 18,14 en laarzen voor de sneeuw iets duurder.
Het is mooi zo,n winters plaatje. Vannacht is er een beetje gevallen wat ik wel jammer vindt. Vindt het heerlijk om dan in de sneeuw te lopen.
Op het nieuws hoor ik wel dat er veel meer gevallen is.
Hier verders zijn gangetje. Het is carnaval maar daar zal ik wel weinig van meepikken. Of we moeten weer zo gek gaan doen op de p.g. met muziek en polonaise.
Groetjes maar weer en geniet van het mooie weer, alhoewel vorige week scheen de zon en in mijn tuin was goed te doen zo zonder jas en uit de wind.